Maak uw keuze

Ik ben...

Systeemeisen schooljaar 2016/2017 en 2017/2018

• Systeemeisen voor het schooljaar 2016-2017

Voor desktop PC’s/laptops

IE 11

EdgeChrome 39+Safari 8
Windows 7

X

Windows 8.1

X

Windows 10

X

X X

Mac OSX 10.11

X X

NB: u dient bij Google Chrome toe te staan dat lokaal gegevens worden ingesteld (aanbevolen) en Indirecte cookies en sitegegevens mogen NIET worden geblokkeerd; Bij Internet Explorer dient de beveiliging op “normaal-hoog” en privacy “normaal-hoog” te staan.

Let op! Conform de Microsoft-voorwaarden wordt Windows XP niet door Noordhoff Uitgevers ondersteund. Scholen met oude OS- en browserversies (Windows XP/Internet Explorer 6 of ouder) hebben geen toegang meer tot onze applicaties, omdat we om veiligheidsredenen het internetprotocol SSl 3.0 moeten blokkeren.

Voor Tablets

Hardware OS Browser
IPad air ** IOS9 Native (safari)
Samsung  Tab 4 Android5 Chrome
Chromebook Chrome Chrome

**) De iPad4 en iPad Air2 worden niet getest door Noordhoff Uitgevers. We kunnen hierdoor geen garantie geven dat het digitale lesmateriaal optimaal zal werken op iPad 4 en iPad air 2.

• Systeemeisen voor het schooljaar 2017-2018

Voor dektop PC's/laptop

IE 11EdgeChromeSafari
Windows 7

X

X

Windows 8.1

X

X

Windows 10

X

X X

Mac 10.12

X X

Chrome OS (Chromebook)

X

Voor tablets

Device OS Browser
IPad air 2*) IOS10 Native (safari)
Samsung  Tab 4 Android 5 Chrome

*): Andere Ipad versies worden niet getest en formeel ondersteund, de risico's op functionele fouten is gering, wel kunnen er performance issues ontstaan.

Niet geschikt voor gebruik op tablets: Dr. Digi en Ambrasoft producten.

Voor een optimale weergave van het digitale materiaal zijn de onderstaande voorwaarden van toepassing:

• U heeft een internetverbinding nodig
  • Controleer de juiste combinatie van besturingssysteem met de internetbrowser in de tabel
  • Om de animaties en filmpjes goed af te kunnen spelen is de meest recente versie van Macromedia Flash plug-in gewenst
  • Om o.a. applets te kunnen afspelen is de meest recente versie van de Java plug-in gewenst.
  • Voor de geluidsfragmenten moet uw computer de mogelijkheid hebben om audio af te spelen.
  • De minimale beeldschermresolutie is 1024 x 768 pixels.
  • Pop ups mogen niet worden geblokkeerd.

Aanbevelingen ten aanzien van performance
Noordhoff Uitgevers beveelt een bandbreedte aan van 1 MBit/leerling.

Heeft u vragen over bovenstaande informatie of komt u andere technische problemen tegen? Kijk dan voor de meest gestelde vragen op Mijn Noordhoff.

Uw antwoord niet gevonden?

Stel dan hier uw vraag aan AmbraSoft of neem contact op met onze klantenservice op maandag t/m vrijdag van 08:00-17:00 uur: 088-522 68 88 Keuze 1.