Maak uw keuze

Ik ben...

Systeemeisen schooljaar 2017/2018 en 2018/2019

• Systeemeisen voor het schooljaar 2017-2018

Voor dektop PC's/laptop

IE 11EdgeChromeSafari
Windows 7

X

Windows 8.1

X

Windows 10

X

X X

Mac 10.12

X X

Chrome OS (Chromebook)

X

Voor tablets

Device OS Browser
IPad air 2*) IOS10 Native (safari)
Samsung  Tab 4 Android 5 Chrome

*): Andere Ipad versies worden niet getest en formeel ondersteund, de risico's op functionele fouten is gering, wel kunnen er performance issues ontstaan.

Niet geschikt voor gebruik op tablets: Dr. Digi.

Voor een optimale weergave van het digitale materiaal zijn de onderstaande voorwaarden van toepassing:

• U heeft een internetverbinding nodig
  • Controleer de juiste combinatie van besturingssysteem met de internetbrowser in de tabel
  • Om de animaties en filmpjes goed af te kunnen spelen is de meest recente versie van Macromedia Flash plug-in gewenst
  • Om o.a. applets te kunnen afspelen is de meest recente versie van de Java plug-in gewenst.
  • Voor de geluidsfragmenten moet uw computer de mogelijkheid hebben om audio af te spelen.
  • De minimale beeldschermresolutie is 1024 x 768 pixels.
  • Pop ups mogen niet worden geblokkeerd.

Aanbevelingen ten aanzien van performance
Noordhoff Uitgevers beveelt een bandbreedte aan van 1 MBit/leerling.

Heeft u vragen over bovenstaande informatie of komt u andere technische problemen tegen? Kijk dan voor de meest gestelde vragen op Mijn Noordhoff.

Systeemeisen 2018_2019.png

Uw antwoord niet gevonden?

Stel dan hier uw vraag aan AmbraSoft of neem contact op met onze klantenservice op maandag t/m vrijdag van 08:00-17:00 uur: 088-522 68 88