Maak uw keuze

Ik ben...

Wat zijn de systeemeisen?

Noordhoff Uitgevers heeft voor alle digitale producten van Noordhoff Uitgevers de volgende systeemeisen vastgesteld:

Voor desktop PC’s/laptops

NB: u dient bij google Chrome toe te staan dat lokaal gegevens worden ingesteld ( aanbevolen ) en Indirecte cookies en sitegegevens mogen NIET worden geblokkeerd; Bij Internet explorer dient de beveiliging op “normaal-hoog” en privacy “normaal-hoog”.

Let op! Conform de Microsoft-voorwaarden wordt Windows XP niet door Noordhoff Uitgevers ondersteund. Scholen met oude OS- en browserversies (Windows XP/Internet Explorer 6 of ouder) hebben geen toegang meer tot onze applicaties, omdat we om veiligheidsredenen het internetprotocol SSl 3.0 moeten blokkeren.

Tablets

Uw antwoord niet gevonden?

Stel dan hier uw vraag aan AmbraSoft of neem contact op met onze klantenservice op maandag t/m vrijdag van 08:00-17:00 uur: 088-522 68 88 Keuze 1.