Maak uw keuze

Ik ben...

Woordenlijsten van de eigen methode importeren lukt niet

De woordpakketten die u van onze site haalt, zijn zip-bestanden. Deze zip-bestanden dient u in te lezen in ons pakket. Pak deze bestanden niet eerst uit, want dan krijgt u een foutmelding. Op onze website vindt u een instructievideo.

Apple gebruikers hebben vaak Safari als browser. Deze pakt de zip-bestanden standaard automatisch uit. U kunt deze optie in de browser uitzetten. Klik binnen Safari op Voorkeuren en haal vervolgens het vinkje weg bij ‘Open veilige bestanden na downloaden’.

Uw antwoord niet gevonden?

Stel dan hier uw vraag aan AmbraSoft of neem contact op met onze klantenservice op maandag t/m vrijdag van 08:00-17:00 uur: 088-522 68 88 Keuze 1.